VEĽKÝ ZIMNÝ VÝPREDAJ - 30% na vybranú autokozmetiku (okrem príslušenstva) ZĽAVOVÝ KÓD: PROFI30
Logo
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 71 € a máte dopravu ZADARMO
  1. Úvod
  2. Ochrana osobných údajov
Práca s cookies

Prevádzkovateľ webovej stránky profichemicals.sk, spoločnosť Eco-Cleaning s.r.o., so sídlom v Stropkovská 2314/95, IČO 50 186 655, zapísaná v obchodnom registri vedenom Krajským súdom v Prešov, Oddiel Sro, Vložka číslo 32563/P (ďalej len „predávajúci" alebo „správca ") pracuje na tejto webovej stránke so súbormi cookies.

Čo sú to cookies?

Cookies sú krátke textové súbory, ktoré webová stránka ukladá v návštevníkovom počítači, a ktoré poskytuje internetový prehliadač zakaždým, keď sa používateľ na stránku vráti. Umožňujú tak napríklad prispôsobiť stránky pre ideálny zákaznícky zážitok, zobraziť určitý obsah šitý práve Vám na mieru, analyzovať návštevnosť webových stránok a pod.

Zber cookies sa považuje za spracovanie osobných údajov.

Aké typy cookies používame?

Technické cookies

Technické cookies sú nevyhnutné pre správne fungovanie webovej stránky a všetkých funkcií, ktoré ponúka a nemôžu byť vypnuté bez zablokovania funkcií stránky. Sú zodpovedné okrem iného za uchovávanie produktov v košíku, prihlásenie k zákazníckemu účtu, fungovanie filtrov, nákupný proces alebo ukladanie nastavenia súkromia. Z tohto dôvodu technické cookies nemôžu byť individuálne deaktivované alebo aktivované a sú aktívne vždy.

Analytické cookies

Analytické cookies nám umožňujú meranie výkonu nášho webu a našich reklamných kampaní. Ich pomocou určujeme počet návštev a zdroje návštev našich webových stránok. Dáta získané pomocou týchto cookies spracovávame anonymne a súhrnne, bez použitia identifikátorov, ktoré ukazujú na konkrétnych používateľov nášho webu. Vďaka týmto cookies môžeme optimalizovať výkon a funkčnosť našich stránok.

Preferenčné cookies

Preferenčné cookies umožňujú, aby si webová stránka zapamätala informácie, ktoré menia, ako sa webová stránka správa alebo ako vyzerá. Je to napríklad Vami preferovaný jazyk, mena, obľúbené alebo naposledy prezerané produkty a pod. Vďaka týmto cookies Vám môžeme odporučiť na webe produkty a ponuky, ktoré budú pre Vás čo najzaujímavejšie.

Marketingové cookies

Marketingové cookies používame my alebo naši partneri, aby sme Vám dokázali zobraziť čo najrelevantnejší obsah alebo reklamy tak na našich stránkach, ako aj na stránkach tretích subjektov. To je možné vďaka vytváraniu tzv. pseudonymizovaného profilu podľa vašich záujmov. Ale nebojte sa, týmto profilovaním spravidla nie je možná bezprostredná identifikácia Vašej osoby, pretože sú používané iba pseudonymizované údaje. Pokiaľ nevyjadríte súhlas s týmito cookies, neuvidíte v reklamných oznámeniach obsah šitý na mieru Vašim záujmom.

Ako povoliť / zakázať využitie cookies?

Povoliť jednotlivé skupiny cookies je možné prostredníctvom cookies lišty na našom webe, ktorá sa vám objaví pri prvom príchode a ďalších vhodných situáciách.

Štandardné webové prehliadače (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome a pod.) podporujú správu cookies. V rámci nastavenia prehliadačov môžete jednotlivé cookie ručne mazať, blokovať či úplne zakázať ich použitie, je možné ich tiež blokovať alebo povoliť len pre jednotlivé internetové stránky. Pre detailnejšie informácie, prosím, použite nápovedu vášho prehliadača.

Ak bude mať váš prehliadač použitie cookies zakázané, nemôžeme ale zaručiť dokonalý, či dokonca funkčný chod webových stránok.

Ďalší spracovatelia cookies

Zhromaždené cookies súbory môžu byť spracované ďalšími spracovateľmi:

  • Poskytovateľom služby Google Analytics, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Poskytovateľom služby Google Ads, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Poskytovateľom služby Facebook Ads, prevádzkovanej spoločnosťou Facebook Inc., sídlom 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
  • Poskytovateľom služby Sklik, prevádzkovanej spoločnosťou Seznam.cz, a.s., sídlom Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5 – Smíchov
  • Poskytovateľom služby Hotjar, prevádzkovanej spoločnosťou Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julians STJ 1000, Malta, Europe

Zmienka na záver

Práca s osobnými údajmi prebieha v rámci Európskej únie. Ak dochádza k spracovaniu mimo EÚ, potom na základe príslušných právnych predpisov (výnimky schválené Európskou úniou, prípadne po splnení ďalších požiadaviek na bezpečnosť práce s dátami).

Ochrana osobných údajov

Spracovateľom osobných údajov je spoločnosť Eco-cleaning s.r.o so sídlom Stropkovská 2314/95, IČO 50 186 655,  IČ DPH: SK2120212985 , zapísaná na Okresnom súde v Prešove, oddiel Sro, vložka 32563/P

Účelom spracovania osobných údajov je ich využitie na plnenie spotrebiteľskej zmluvy, ktorú Predávajúci uzatvára s Kupujúcim vytvorením Objednávky v tomto internetovom obchode. Táto spotrebiteľská zmluva je zároveň právnym základom pre spracúvanie osobných údajov Kupujúceho. Poskytnutie osobných údajov Kupujúceho je zmluvnou požiadavkou, ktorá je potrebná na uzavretie zmluvy. Poskytnutie osobných údajov je podmienkou pre nákup v E-shope Predávajúceho. Ak Kupujúci neposkytne všetky požadované osobné údaje Predávajúcemu, môže to mať za následok neuzavretie Kúpnej zmluvy.

  • Predávajúci pri spracovaní osobných údajov postupuje v zmysle zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a spracúva iba osobné údaje nevyhnutné na uzavretie spotrebiteľskej zmluvy. 

Predávajúci spracúva bežné osobné údaje Kupujúceho.

Osobné údaje Kupujúceho sú v informačnom systéme Predávajúceho uchovávané po dobu 10 rokov.

Kupujúci má právo a možnosť aktualizovať osobné údaje v on-line režime na web stránke internetového obchodu, v zákazníckej sekcii, po prihlásení, alebo inou formu (e-mailom, písomne).

Osobné údaje môžu byť pre účely plnenia spotrebiteľskej zmluvy poskytnuté tretím stranám – prepravnej spoločnosti a spoločnosti, ktorá spracúva účtovné doklady.

Osobné údaje Kupujúceho sa nezverejňujú.

Predávajúci môže spracúvať osobné údaje na marketingové účely (napríklad pre odosielanie newslettra alebo e-mailov o novinkách, zľavách, akciách a pod.) aj bez predchádzajúceho súhlasu Kupujúceho. Pre tento účel Predávajúci spracúva nevyhnutné údaje, ktorými sú meno, priezvisko a e-mailová adresa Kupujúceho. Ak Kupujúci nesúhlasí so spracovaním údajov na marketingové účely, svoj nesúhlas môže Kupujúci kedykoľvek vyjadriť napríklad odoslaním správy na e-mailovú adresu Predávajúceho so žiadosťou o odhlásenie z newslettra alebo kliknutím na link uvedený v e-mailovej správe. Osobné údaje využívané na marketingové účely nebudú poskytnuté tretím stranám, taktiež nebudú zverejnené. 

Kupujúci má právo získať od Predávajúceho potvrdenie o tom, aké osobné údaje Kupujúceho sa spracúvajú v e-shope Predávajúceho. Kupujúci má právo získať prístup k takýmto údajom a tiež informácie na aký účel sa spracúvajú, aké kategórie údajov sa spracúvajú, komu sa osobné údaje poskytujú, ako dlho sa osobné údaje uchovávajú, či existuje automatizované individuálne rozhodovanie vrátane profilovania.

Prvé poskytnutie vyššie uvedených osobných údajov Kupujúcemu je bezplatné. Opakované poskytnutie osobných údajov, o ktoré Kupujúci požiada, bude spoplatnené ako administratívny poplatok vo výške 5€.

Kupujúci môže od Predávajúceho požadovať opravu alebo doplnenie neúplných osobných údajov, ktoré sa týkajú Kupujúceho. Kupujúci môže žiadať vymazanie jeho osobných údajov alebo obmedzenia spracovania týchto údajov. Kupujúci môže aj namietať spracúvanie osobných údajov.

Spracúvanie osobných údajov Kupujúce je nevyhnutné aj na účely archivácie (pre splnenie povinnosti Predávajúceho na základe právnych predpisov SR, napríklad uchovávanie účtovných dokladov po dobu 10 rokov). Ak bude Kupujúci žiadať o vymazanie osobných údajov, ktoré sa spracúvajú v súvislosti s kúpnou zmluvou, jeho žiadosť môže byť zamietnutá.

Kupujúci má právo, aby Predávajúci obmedzil spracúvanie jeho osobných údajov, ak Kupujúci namieta správnosť osobných údajov, a to počas obdobia umožňujúceho Predávajúcemu overiť správnosť osobných údajov.

Kupujúci má právo získať osobné údaje, ktoré sa ho týkajú a ktoré poskytol Predávajúcemu, v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte. Kupujúci má právo preniesť tieto osobné údaje inému Prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné.

Kupujúci má právo namietať, ak sa jeho osobné údaje spracúvajú na účely priameho marketingu. Rovnako môže namietať, ak sa jeho osobné údaje spracúvajú na účely oprávneného záujmu Predávajúceho.

Kupujúci pri podozrení, že jeho osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať Úradu na ochranu osobných údajov návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

Vyššie uvedené informácie o ochrane osobných údajov sa týkajú aj predzmluvných vzťahov (t.j. registrácia v E-shope za účelom budúceho nákupu alebo napríklad vyžiadanie dopytu, cenovej ponuky či informácií o Tovare a službách Predávajúceho).

 

Newsletter - ochrana osobných údajov

Prihlásením do newslettra návštevník webstránky súhlasí so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Odosielateľom a spracovateľom osobných údajov je Eco-cleaning s.r.o., Stropkovská 2314/95, IČO 50 186 655, IČ DPH: SK2120212985 

  • Odosielateľ pri spracovaní osobných údajov postupuje v zmysle Zákona č. 18/2018 o ochrane osobných údajov a spracúva iba osobné údaje nevyhnutné pre odoslanie newslettra.

 

Odosielateľ spracúva bežné osobné údaje návštevníka. Osobné údaje návštevníka sú v informačnom systéme odosielateľa uchovávané do doby, kým sa návštevník neodhlási z odberu newslettra. 

Ak návštevník nesúhlasí so spracovaním údajov na marketingové účely, svoj nesúhlas môže návštevník kedykoľvek vyjadriť napríklad odoslaním správy na e-mailovú adresu odosielateľa so žiadosťou o odhlásenie z newslettra alebo kliknutím na link uvedený v e-mailovej správe. 

Osobné údaje využívané na marketingové účely nebudú poskytnuté tretím stranám, taktiež nebudú zverejnené. 

Návštevník má právo a možnosť aktualizovať osobné údaje, napríklad e-mailom.

Návštevník má právo získať od odosielateľa potvrdenie o tom, aké osobné údaje návštevníka sa spracúvajú v informačnom systéme odosielateľa. Návštevník má právo získať prístup k takýmto údajom a tiež informácie na aký účel sa spracúvajú, aké kategórie údajov sa spracúvajú, komu sa osobné údaje poskytujú, ako dlho sa osobné údaje uchovávajú, či existuje automatizované individuálne rozhodovanie vrátane profilovania. Prvé poskytnutie vyššie uvedených osobných údajov návštevníkovi je bezplatné. Opakované poskytnutie osobných údajov, o ktoré návštevník požiada, bude spoplatnené ako administratívny poplatok vo výške 5€.

Návštevník môže od odosielateľa požadovať opravu alebo doplnenie neúplných osobných údajov, ktoré sa týkajú návštevníka. Návštevník môže žiadať vymazanie jeho osobných údajov alebo obmedzenia spracovania týchto údajov. Návštevník môže aj namietať spracúvanie osobných údajov.

Návštevník má právo, aby odosielateľ obmedzil spracúvanie jeho osobných údajov, ak návštevník namieta správnosť osobných údajov, a to počas obdobia umožňujúceho odosielateľovi overiť správnosť osobných údajov.

Návštevník má právo získať osobné údaje, ktoré sa ho týkajú a ktoré poskytol odosielateľovi, v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte.

Návštevník má právo preniesť tieto osobné údaje inému prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné.

Návštevník pri podozrení, že jeho osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať Úradu na ochranu osobných údajov návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Zasielame raz za 14 dní.

 

 

  

           

             

Prevádzkovateľ:

Eco-Cleaning s.r.o.

Stropkovská 2314/95

089 01 Svidník

IČO: 50 186 655

IČ DPH: SK2120212985 

 

 

E-shop a fakturácie

Ing. Lenka Viravcová

e-mail: profichemicals@gmail.com

Osobný odber:

Stropkovská 2314/95, 089 01 Svidník

 

 

 

 
 
 
 
Kontakty
Profichemicals.sk
08:00 - 17:00
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk